Sådan tabte jeg mig med DX4 fra Forever Living

For at forstå hvad min forandring, er det nok bedst at du ved lidt om min forhistorie.

I hele 2022 gav jeg slip! Der var ting i mit liv, der gjorde at jeg bare ikke havde overskud til at gøre gode ting for mig selv. Jeg tog 12 kilo på, begyndte at ryge igen, og kunne ikke se hvordan jeg nogen sinde kunne komme tilbage på det gode spor. Jeg vidste godt at jeg spiste på mine følelser, men ikke hvordan jeg kom ud af det.

 

En beslutning om en overskuelig start

I foråret 2023, så jeg et billede af mig selv som jeg havde svært ved at leve med, så jeg måtte gøre noget. Jeg tænkte at DX4 fra Forever Living, som er en 4 dages kur, måske kunne hjælpe mig og 4 dage, kunne jeg godt overskue.

 

Dag 1 og 2

Jeg startede de 4 dage og første dag var hård på den måde at jeg følte sult, men var besluttet på at gennemføre de 4 dage. Dag 2 måtte jeg få snacks, og det gjorde jeg brug af, dog uden at gå ud over programmets rammer, men jeg fik en dundrende hovedpine. Jeg vidste godt at det var tegn på at jeg rensede ud, så jeg drak masser af vand og fortsatte. DX4 programmet indeholde nogle mentale øvelser, som jeg virkelig kunne mærke virkede for mig.

 

Dag 3

Dag 3 på DX4, havde jeg også hovedpine, men igen var det for mig tegne på at kroppen rensede skidt og møg ud, så masser af vand og så bare holde sig til programmet. Jeg kun begynde at mærke at min krop føltes lettere, og da der kun er plantebaserede ting på programmet, så kunne jeg mærke hvor nemt min krop havde ved at processe det som som ind.

 

Dag 4

Dag 4, begyndte jeg at mærke hvordan min sult virkelig var nedsat. Det var som om at nu havde min mave vænnet sig til at den fik det den havde brug for og at både sukkertrang og trang til kulhydrater var væk. Min krop føltes let og jeg havde meget mere energi. Vægten sagde minus 1,5 kilo, men jeg tænker at det var maven der havde fået tid til at få bearbejdet alt det den havde på lager, og at det sikkert var en del væske som havde været bundet op diverse steder, for 1,5 kilo fedt, tror jeg ikke er realistisk at tabe på kun 4 dage.

 

Efter DX4

Jeg kunne mærke, at jeg havde det virkelig godt i både min mave og min krop. Nu havde jeg fået en vane med at lave en shake/smoothie i løbet af formiddagen, og siden der var mere proteinpulver tilbage kunne jeg jo lige så godt fortsætte denne vane. Jeg blendede plantebaseret mælk med en avokado og proteinpulver og tilsatte lidt chiafrø.

De små snacks om eftermiddagen fortsatte jeg også, og så havde jeg faktisk ikke appetit til mere end 1 portion aftensmad.

Jeg er ikke vegetar, men jeg kunne virkelig mærke forskel på når jeg indtog kød eller jeg ikke gjorde, så jeg begyndte at finde opskrifter på vegetariske retter og min familie var heldigvis med på den.

Jeg spiser nu vegetarisk 3-4 dage om ugen, og alt mælk er nu plantebaseret. Jeg spiser meget mindre og mit mindset omkring mad er helt ændret.

Selvfølgelig gjorde hele denne transformation at jeg fik overskuddet til at stoppe med det dumme rygning og komme i gang med at motionere. 

Jeg ved at jeg før har spist baseret på mine følelser, og i mange år har jeg ikke vidst hvad jeg skulle gøre ved det, men det er heldigvis nu under kontrol, og jeg har allerede planlagt min næste DX4 sammen med min mand når vi kommer hjem fra vores ferie i Italien, hvor vi ikke har tænkt os at spare på noget.