Depression ! Tag dig sammen

lørdag, apr 24
Mange som oplever en depression går igennem en fase hvor andre ikke har forståelse for hvor fysisk det kan være. Måske oplever de også at de er hårde ved dem selv og ikke tror på hvad deres krop fortæller dem. De tror at de bare skal tage sig sammen. Og gid det var så let.Hvis det handlede om at den ramte bare skulle tage sig sammen ville langt de fleste nok bare gøre det og komme videre. De ville selv ønske at det var så let. Ofte skal de dog langt ud før de lytter til deres krop og går i gang med at forsøge at forstå hvad den fortæller.

Det er på mange måder rigtigt at depression er en mental lidelse, men samtidigt er den det ikke. Sådan som jeg ser det, er depression en tilstand som er skabt af en “systemfejl” imellem tanker og følelser, og da begge dele genererer signalstoffer i hjerne som gør dem til fysiske oplevelser, ender det med også at blive en fysisk lidelse. Det er fint at tage medicin som afhjælper de fysiske symptomer såsom træthed og udmattelse, men det er for mig afgørende at der også bliver arbejdet på den systemfejl som forårsagede lidelsen.  Her er terapi et utroligt effektivt redskab og du kan godt gåi terapi selvom du tager medicin.

Hvis du mener at jeg kan hjælpe dig, er du hjerteligt velkommen til kontakt mig for at lave en aftale på tlf. 40 38 30 93

Er du sygemeldt kan du høre din arbejdsgiver om de er indstillet på at betale et forløb.