Om mig

Jeg har en 4 årig uddannelse med eksamener til psykoterapeut med flere tillægsuddannelser og træningsforløb til familie- og parterapeut samt en coachinguddannelse. I de sidste snart 10 år har jeg holdt foredrag og undervist over hele landet. Jeg har arbejdet med alt fra narkomaner til børn og virksomhedsledere.

Jeg er 50 år, mor og lykkelig hustru. Jeg fordyber mig i mennesker i min praksis i Roskilde hvor jeg arbejder som terapeut og coach. Jeg elsker livet på godt og ondt og fascineres til stadighed af det. Jeg har oplevet mange forskellige dele af livet, både privat og i mit arbejdsliv. Jeg har lavet film på Grønland, gået på universitet i L.A, jeg har renset strande i Japan, været på safari i Kenya og bestyret en gourmetrestaurant.

På denne side kan du finde sider om forskellige emner som jeg arbejder med og jeg vil her dele nogle af de måder jeg ser tingene på samt relevant information om emnet.

I min terapi og coaching er jeg nede på jorden og nærværende og bruger hellere et par bandeord for meget end højtragende fagudtryk. Min holdning til terapi er at der skal være plads til både humor og sårbarhed. Jeg møder dig ligeværdigt og der hvor du er på det givne tidspunkt.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du mener at jeg kan hjælpe dig eller hvis der er noget du ønsker at spørge mig om.

Mona Christensen