Ubegrænset familierådgivning

onsdag, feb 24
Nu har staten gennemført forsøg som viser at parterapi bevirker at flere ægtepar bliver sammen, men familierådgivning er stadig et område hvor der bliver sparet alt for mange ressourcer.Familierådgivning er at give en hel familie hjælp til at få hverdagen til at fungere og skabe gode rammer for børnene at vokse op i. At være med til at sikre hvad børnene får med videre til resten af deres liv. Det er at hjælpe menneskeskæbner godt på vej og være med til at sikre hvordan de igen påvirker dem de i fremtiden møder på deres vej.

Her kommer du måske til at tænke på småtbemidlede familier, men idag har familier fra alle samfundslag brug for støtte til at blive mere opmærksomme på hvordan de opdrager og påvirker deres børn.

Vi tænker ikke over hvor vi har vores regler om opdragelse fra og der er faktisk meget få regler på området. Færdelsloven er mere udførlig beskrevet end de retningslinier vi giver forældrer. Derfor er det så nemt at gøre enten det samme eller det stik modsatte af hvad vores forældre gjorde ved os. Det gør at det kan tage generationer, bogstaveligt talt, at få rettet op på dysfunktionelle mønstrer. Samfundet ender med at betale milliarder af kroner til mennesker som ikke har det godt som følge heraf. De er ensomme, overvægtige, arbejdsløse, deprimerede, kriminelle, o.s.v.

Der er naturligvis bøger på området, men jeg har oplevet mange gode bøger fejlfortolket og omsat til noget akavet og påtaget udførelse. Når forældrer forsøger at gøre op med generationer af dårlig vaner skal de ved Gud have hjælp til det. De skal have vejledning og rådgivning løbende og opleve de kvantespring der kan ske til det bedre som egne successer.

Når staten begynder at give gratis og ubegrænset familierågivning er jeg ret sikker på at vi vil se store forandringer.

Står du med et konkret problem er du velkommen til at ringe til mig.

Mona Christensen tlf. 40 38 30 93