Ægteskab i udvikling eller afvikling

lørdag, apr 24
 Et ægteskab er som regel indgået i kærlighed og med det bedste intentioner, men det kan nemt stivne og føles som om at det er ved at kvæle de to individer som er i det. Du´et og jeg´et har i så mange år måtte lide for vi´et.

Det betyder dog ikke at for at løse dette skal ægteskabet absolut opløses. Der er desværre mange som ikke ser en anden udvej og som vælger skilsmissen i mangel af bedre løsninger.
Det kan dog i mange sammenhænge være en fordel at arbejde med udviklingen i individerne for at få gnisten tilbage i øjet på den enkelte og derefter kan gnisten imellem de to, og det vil sige i ægteskaber, genopstå.

Lyder det for nemt? Tro mig, det er det bestemt ikke i virkeligheden. Det kan gøre rigtigt ondt, for forandring kræver noget og kan være angstfyldt. Hele vores værdisystem skal op til overvejelse og de ting som er fejet ind under gulvtæppet skal frem og ordnes.
Det er umuligt at sige om det er det værd, men hvis ikke det bliver gjort flytter nissen med ud af skilsmissen og vil leve i bedste velgående hos hver af parterne og det gavner ingen. Så et knagende ægteskab kan være en fremragende chance for udvikling. Hvis altså du tør.

Hvis du mener jeg kan hjælpe jeres ægteskab gennem udvikling så ring for aftale på 40 38 30 93.