Søg og du skal finde..

lørdag, apr 24

Det du leder efter er det du vil finde. Vil du gerne finde fejl ved din parter, så vil du finde det. Vil du gerne finde på årsager hvorfor dit liv ikke går som du gerne vil have det, ja, lur mig om du ikke finder det.

Dit fokus er altafgørende for hvad du finder og det må du tage på dig. Der er ikke andre der kan overbevise dig, vise dig inspirere dig, hvis dit fokus ikke er rettet den vej.

Det lyder jo som om at så skal du bare skifte fokus og så får du et bedre liv eller et bedre forhold, og det er såmænd rigtigt nok, men det er kun en del af sandheden. Vores fokus er ikke bare at ændre vores tanker, fo det er en af de grundlæggende måder vi fungerer på som mennesker helt pr. automatik.  Som regel har vi rigtigt gode årsager til at gøre som vi gør og fokuserer som vi gør og ved du ikke hvorfor dit fokus er hvor det er, kan det være en rigtig god ide at se nærmere på hvad du får ud af at have det fokus du har. Får du beskyttet dig selv mod fiasko, er de fleste af dine fællesskaber rettet mod samme fokus eller noget helt tredje.

Vil du have hjælp til at undersøge fordelen ved dit fokus og arbejde med at ændre det, så ring til mig, så finder vi en tid på tlf. 40 38 30 93